Om Sidan

Det är lite synd att utbudet av köpmansdiskar inte är större än vad det är idag men trenden är på väg att vända då köpmansdisken fyller en funktion i hemmet t.ex. skulle en köpmansdisk var betydligt bättre att ha i hallen i anslutning till ytterdörren i stället för en vanlig skänk.

Det stora antalet lådor man får med möbeln gör ju att man kan förvara massa småsaker så som t.ex. nycklar i en låda, vantar i en annan och så vidare. Varför inte tilldela vars en eller två lådor till varje familjemedlem för saken skull vilket oftast är uppskattat hos de yngre i familjen.

Gamla köpmansdiskar slängdes på tippen

Köpmansdisken var på väg att mer eller mindre fasas ut helt och hållet från historian i och med butiksägarna bytte ut sina äldre förvaringssystem till moderna hyllor med lådor på räls och så vidare. Tyvärr slängde många butiksägare sina köpmansdiskar på tippen, vem ville ha slitna gamla lådsystem?

Nu är köpmansdisken en het produkt bland många antikjägare och vi som inte har möjligheten till att leta på antikmässor eller vi som vill ha en nyproducerad köpmansdisk finns det som tur är butiker på nätet som har valt att ta in denna typ av möbel i sitt sortiment.

Framtiden

Framtiden ser väldigt ljus ut, vi ser att det kommer in lite nya produkter då och då i vissa butiker. Det enda som förändras är nog namnet köpmansdisk för många butiker väljer att kalla det för byrå i stället så det är mycket möjligt att ordet köpmansdisk på är på väg att fasas ut.

Länkar

Läs mer om våra partners och kolla in våra länktips.