Inspiration

Vi kommer producera bilder på häftiga köpmansdiskar för lite extra inspiration och idéer, förhoppningsvis kan du som besökare få lite idéer vart eller hur köpmansdisken ska placeras i hemmet.

renoverad-kopmansdisk

Här har någon renoverat en gammal köpmansdisk och svetsat ihop en ställning för den att stå på men med detta sätt omvandlar man något gammalt och skruttet till något modernt men framförallt något funktionellt till hemmet. Det är också väldigt intressant hur möbeln får en helt annan karaktär bara genom att bygga en enklare ställning. Personen som renoverade denna köpmansdisken skapade ett nytt liv eller i alla fall förlängde livet på möbeln bara genom några enkla medel.

 

kopmansdisk-i-industriandaIndustrilook

Här har man skapat en modern industrilook i en del av hemmet och här får köpmansdisken lysa ordentligt men det gäller ju att man är intresserad av industrilook.

Det är som sagt bara fantasin som sätter stopp för vad man kan använda köpmansdisken till, har du några unika tips till inredning av köpmansdisk så tar vi gärna emot sådana tips så kan vi publicera tipsen här på hemsidan.

För några veckor sedan fick vi in ett tips där en myntsamlare hade inrett alla sina lådor med mjukt material för mynten och på så sätt går det att förvara hela sin samling på ett bra och varsamt sätt.

Det finns flera bra användningsområden, jag personligen har min i hallen vid dörren där vi förvarar vantar, mössor med mera. Räkningar som kommer genom brevlådan åker också ned i lådan tills det är dags att betala räkningarna.