Butiker

Här tipsar vi om vilka webbutiker på nätet som har ett relativt bra utbud med köpmansdiskar i både gammal dags stil men också i lite mer modernare möbelstil.

Confident Living

confidentlivingDe flesta som någon gång har shoppat möbler på nätet har nog varit inne på Confident Living någon gång och deras sortiment är verkligen handplockat för att få deras grymma utbud av charmiga möbler men även andra inredningsdetaljer. Confident Living har ett par väldigt intressanta köpmansdiskar i diverse olika stilar och modeller.

FurnitureBox

furnitureboxFurnitureBox har flera modeller av köpmansdiskar dock så kallas vissa för vanlig byrå så var nog med att även kolla den kategorin men några av deras mest heta produkter är NATHALIE-serien som har upp till 18 lådor att förvara saker i. En perfekt möbel att ha i hemmet för att skapa lite struktur i sitt förvarande.

Några tips

  • kopmansdisk-nathalieVårat tips är att du verkligen går igenom butikernas sortiment för många gånger namnges inte köpmansdiskarna med det korrekta namnet och många gånger liknar byråar just köpmansdisken i utseendet.
  • Var noga med att tänka över storleken för det är ingen idé att ha 18 lådor om man ändå aldrig kommer använda alla, fast oftast är problemet omvänt d.v.s. där är för lite utrymme.
  • Fundera också var du tänker ställa möbeln i hemmet, t.ex. skulle en stor köpmansdisk kunna passa in i hallen där den extra förvaringen kommer till stor nytta ganska fort och är det en stor familj är det inga problem att fylla 14 lådor eller dylikt. Tyvärr är det ganska ovanligt med skyltar på varje låda så som det fanns på köpmansdiskarna som fanns i butik förr där man kan skriva vad som finns i lådan eller vem lådan tillhör.
  • Hittar du inte något i butikerna så finns det möjlighet att hitta köpmansdiskar hos lokala antikhandlare men oftast är det väldigt svårt att hitta något i överhuvudtaget samt att de är extremt dyra om de är i gott skick.