Butiker

Här tipsar vi om vilka webbutiker på nätet som har ett relativt bra utbud med köpmansdiskar i både gammal dags stil men också i lite mer modernare möbelstil.

Några tips

  • kopmansdisk-nathalieVårat tips är att du verkligen går igenom butikernas sortiment för många gånger namnges inte köpmansdiskarna med det korrekta namnet och många gånger liknar byråar just köpmansdisken i utseendet.
  • Var noga med att tänka över storleken för det är ingen idé att ha 18 lådor om man ändå aldrig kommer använda alla, fast oftast är problemet omvänt d.v.s. där är för lite utrymme.
  • Fundera också var du tänker ställa möbeln i hemmet, t.ex. skulle en stor köpmansdisk kunna passa in i hallen där den extra förvaringen kommer till stor nytta ganska fort och är det en stor familj är det inga problem att fylla 14 lådor eller dylikt. Tyvärr är det ganska ovanligt med skyltar på varje låda så som det fanns på köpmansdiskarna som fanns i butik förr där man kan skriva vad som finns i lådan eller vem lådan tillhör.
  • Hittar du inte något i butikerna så finns det möjlighet att hitta köpmansdiskar hos lokala antikhandlare men oftast är det väldigt svårt att hitta något i överhuvudtaget samt att de är extremt dyra om de är i gott skick.